Skanderborg Festival – Nul kys til stive tosser

bfforside

Bryggeriforeningen og SSP Skanderborg samarbejder om at skabe en fornuftig alkoholkultur på Skanderborg Festival gennem kampagnen: Nul kys til stive tosser.

SSP Skanderborg er til stede på festivalen, hvor de laver forebyggende arbejde rettet mod unge og deres forældre. Et særligt fokusområde er unge og alkohol.

Bryggeriforeningen har forsynet SSP’s forebyggelseskorps med materiale og gimmicks om unge og alkohol.

Badges
Som deles ud til 3000 piger med budskabet: “Ingen kys til stive tosser”. På badgen er der henvisning til SSP-samarbejdets hjælpelinie samt til Bryggeriforeningens ungesite erduklar.com, med råd og vejledning om en fornuftig alkoholkultur.

Foldere
Som bliver delt ud til forældre, der har teenagere på festivalen. Folderen indeholder information om unge og alkohol samt henvisning til Bryggeriforeningens forældresite klarsnak.com.

Bryggeriforeningen samarbejde med SSP Skanderborg er en del af Bryggeriernes koncept: Er du klar?, der skal hjælpe teenagere og deres forældre med at sætte de rigtige rammer, når det gælder alkohol.

Sprutbriller
Som imiterer en velvoksen brandert. Brillerne er gode icebreakere til at starte en dialog med de unge om de fornuftige i ikke at være den stive tosse.

Øl er et kulturprodukt, der ikke skal misbruges, men som kan indgå på fornuftig og moderat vis for dem, der er gamle nok.

SFnederstebjaelke_kyssemund