Fri og på rulleskøjter

flyer_fri_web

En fest for unge i Aarhus i det fri blev åbnet med rap og dans. Og den fik sin helt egen stemning med tonerne fra 50’er Grease-stil og Rockabilly i sejt parløb med ægte streetkultur.

70 unge fra ungdomsskolerne var gået sammen om at skrue en anderledes fest sammen for vennerne under Aarhus Festuge. Der var chill-out-miljø, så det kunne mærkes.

Festen på Godsbanen blev lavet under overskriften ”Fri og på rulleskøjter”. Derfor var der fra mandag til onsdag i festugen godt gang i gaden og på banen med en lang række aktiviteter.

Rådmand for Børn og Unge i Aarhus, Kristian Würtz, var så begejstret for de unges egen fest, at han fik lov at give en hånd med, da den røde snor skulle klippes og festen skydes i gang. Bag arrangementet står unge fra alle områder i Aarhus, der sammen har tænkt ud af boksen for at give deres bud på en række nye og skæve aktiviteter til festugen.

– Bryggeriforeningen har valgt at støtte festen, fordi vi arbejder for en fornuftig alkoholkultur blandt unge, siger kommunikationschef i Bryggeriforeningen Per Sten Nielsen og tilføjer: – Vi har blandt andet gennemført kampagner på festivalerne i Skanderborg og Roskilde.” Fri og på rulleskøjter” er et eksempel på, at unge sagtens kan have en fest uden alkohol.