Bryggeriforeningen og 7.000 Natteravne

se_filmen

Bryggeriforeningen og Natteravnene står bag kampagnen for en fornuftig alkoholkultur. Vi vil i fællesskab medvirke til, at unge har et trygt natteliv og ikke drikker sig helt i hegnet. Vi vil ikke løfte pegefingre overfor de feststemte unge på vej i byen men på en uformel måde tage en snak med dem om at sætte de rigtige rammer for en god fest.

7000 natteravne vil fra den 13. marts til og med juni 2009 sætte fokus på alkohol i deres dialog med unge i nattelivet og forældre på forældremødet etc. Natteravnene har sat sig grundigt ind i emnet gennem Bryggeriforeningens hjemmesider www.klarsnak.com og www.erduklar.com, ligesom de er blevet udstyret med materiale af Bryggeriforeningen, der skal sætte gang i en dialog med de unge i nattelivet.

Kampagnen er en del af bryggeriernes koncept: Er du klar?, der skal hjælpe teenagere og deres forældre med at sætte de rigtige rammer, når det gælder alkohol. Øl skal være et kulturprodukt, der ikke bliver misbrugt, men som kan indgå på fornuftig og moderat vis for dem, der er gamle nok.