Kampagner

Party-Prinsen og promillerne
Ny kampagne sætter fokus på salg af alkohol til unge i butikkerne. Man skal være 16 år for at købe øl eller vin og 18 for at købe stærkere alkohol. Det ved de fleste – især de unge selv. Alligevel bringer medierne hvert år artikler med unge Mystery-shoppere, som det lykkes at købe alkohol på trods af deres alder.
Læs mere

Fri og på rulleskøjter
En fest for unge i Aarhus i det fri uden alkohol blev åbnet med rap og dans. Og den fik sin helt egen stemning med tonerne fra 50’er Grease-stil og Rockabilly i sejt parløb med ægte streetkultur.
Læs mere

Mere dans – mindre druk  
Mere dans – mindre druk. Det er budskabet fra Natteravnene til de unge i byens natteliv de kommende uger. Her er Natteravnene på gaden med et balkort til de unge piger og materiale til forældre til teenagere i ”festalderen”.
Læs mere

Ansvarlig J dag 
For at sikre en festlig aften der ikke ender i druk er Tuborgs Nissepiger og Natteravnene på gaden med budskab til festglade unge en fornuftig alkoholkultur samt henvisning til Bryggeriforeningens socialt ansvarlige hjemmeside.
Se ungesitet

Festivaler og fornuftig alkoholkultur 2010 
Bryggeriforeningen har sommeren over været på Vig, Roskilde og Skanderborg Festival for at fortælle unge festivalgæster, at de skal have en moderat alkoholkultur, som ikke ender helt i hegnet eller bag rattet i bilen.
Se ungesitet

Regionerne og Bryggeriforeningen i samarbejde
Bryggeriforeningen og de fem danske regioner samarbejder om at mindske spritkørsel.
Læs mere

Unge til ung uge – 40 kampagne
Fredag den 2. oktober 2009 lancerer Haderslev kommune “uge 40” kampagnen Café Hammerlam i byens centrum, med hjælp fra Ung til ung formidlere udstyret med materiale fra Bryggeriforeningen.
Se kampagnen

Skanderborg Festival – Nul kys til stive tosser
Bryggeriforeningen og SSP Skanderborg samarbejder om at skabe en fornuftig alkoholkultur på Skanderborg Festival gennem kampagnen: Nul kys til stive tosser.
Se kampagnen

Roskilde Festival – God alkohlkultur
Musik, fest, sol, øl og gang i den skal suppleres med vand for at have en god alkoholkultur. Det sætter en kampagne med 20 frivillige fokus på på Roskilde Festival.
Se kampagnen

Du er for nice – bare du ikke er stangstiv
Fra marts til og med juni 2009 samarbejder Bryggeriforeningen og Natteravnene om at
skabe en fornuftig alkoholkultur, der medvirker til et trygt natteliv. 7000 natteravne går i den forbindelse i dialog om en fornuftig alkoholkultur med unge og deres forældre hjulpet på vej med Bryggeriforeningens materiale.
Se kampagnen

Familietesten
Ny undersøgelse viser, at unge gerne vil have forældrenes involvering. I denne kampagne kan forældre og unge teste hinanden i et nyt værktøj her på siden. Værktøjet lægger desuden op til, at tage en snak om alkohol og fester.
Se kampagnen

Klart for dumt!
En kampagne mod spritkørsel fra Bryggeriforeningen og 50 NOX diskoteker, der i fælles kor overdøvede diskotekshøjtalerne for en aften og fik unge til at tænke sig om, når de forlod diskotekerne.
Se kampagnen